Home » CAP »Locals » Llegint actualment:

Compromís acusa a l’alcalde de cinisme, d’incompetència o de manca de sensibilitat amb els llauradors

20/08/2014 CAP, Locals Sense comentaris

Aquesta setmana el col·lectiu municipal de Compromís ha fet públic un vídeo on deixa en evidència l’actitud de l’Alcalde de Quatretonda davant del sector agrícola del nostre poble.

Compromís ja ha denunciat i manifestat el seu desacord  amb la reducció de la plantilla de policia, fet què afecta directament als veïns i què són els que paguen les conseqüències, què en el cas dels llauradors ha sigut l’increment de robatoris en els camps d’aquest darrers dos anys, segons Rafa Benavent “Fa uns anys teníem tres policies i un agutzil. Actualment només disposem de dos policies que han de fer la feina d’agutzil.”

En aquest plenari, Rafa Benavent, com a portaveu de Compromís, li va recriminar la manca de policia i mesures per evitar que ocorregueren aquests fets, al què l’alcalde va respondre  que ell no en tenia notícia, no en sabia res, que sols tenia constància d’un fet què havia sigut una falsa alarma. Però dies abans havia aparegut a molts mitjans de comunicació d’àmbit comarcal, valencià i fins i tot estatal la notícia de la gran quantitat de robatoris que s’havien produït a la comarca i principalment al nostre poble. 

Rafa Benavent, ha mostrat públicament que no entén la postura de l’alcalde i es pregunta si es tracta de cinisme, d’incompetència o de manca de sensibilitat amb els llauradors que viuen de la terra. O tot junt.”

També ha criticat que les mesures que ha pres l’actual ajuntament no són gens efectives com, per exemple, el desplegament que es va fer l’any passat quan ja no quedava fruita, amb helicòpter inclòs què va ser molt espectacular, però fora de lloc i ineficaç i de fet, aquest any quan ha sigut la temporada forta de la fruita  ja no s’ha vist sobrevolar el nostre terme, respecte l’altra mesura presa durant l’hivern, la de fer una espècie de carnets, tampoc no han aprofitat per a res.

Recorda que pots veure la gravació del plenari sencera en aquest enllaç.

 

 

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)