Home » CAP »Generals » Llegint actualment:

La Diputació de València prepara una subvenció per a renovar equips de calefacció en els municipis

15/08/2014 CAP, Generals Sense comentaris

La Diputació de València ha anunciat la creació d’un Pla d’Eficiència Energètica, dotat amb 17,2 milions d’euros, dedicat a la renovació d’equips de calefacció en els edificis públics municipals a través de l’adquisició d’equips de biomassa, cremadors, sitges i captadors solars, i al manteniment durant dos anys. Els ajuntaments de la Vall d’Albaida podran sol·licitar aquesta subvenció, que cobrirà el 80% de la inversió a realitzar amb unes quantitats màximes en relació al nombre d’habitants.

Així, els imports màxims destinats per municipi són 12.000 euros per als ajuntaments d’Aielo de Rugat, Bellús, Beniatjar, Benissoda, Benissuera, Bufali, Carrícola, Guadasséquies, Otos, Pinet, el Ràfol de Salem, Rugat, Salem, Sant Pere i Terrateig; 20.000 per a Bèlgida, Benicolet, Montixelvo i el Palomar; 40.000 euros per a Agullent, Alfarrasí, Atzeneta d’Albaida, Castelló de Rugat, Fontanars dels Alforins, Llutxent, Montaverner, la Pobla del Duc i Quatretonda; 50.000 per a Aielo de Malferit i Bocairent; 100.000 per a Albaida, Benigànim i l’Olleria. Ontinyent en podria rebre fins a 240.000, tot i que en la mateixa informació publicada a la web de Diputació també s’hi parla de 300.000.

Aquestes ajudes pretenen, segons Diputació, reduir la despesa corrent de les corporacions locals ‘a fi que destinen eixos diners a inversions productives i altres millores per als veïns’.

Font: Vilaweb

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)