Home » CAP »Locals » Llegint actualment:

Una App per apropar l’Ajuntament als veïns de Quatretonda

16/05/2016 CAP, Locals Sense comentaris

Quatretonda en línia és una aplicació mòbil que facilita la comunicació entre els veïns i l’Ajuntament i fomenta la participació ciutadana.

Des de la setmana passada els veïns i veïnes de Quatretonda tenen un nou servei: Quatretonda en línia. En aquesta app es poden consultar els comerços i empreses que hi ha a Quatretonda, les notícies importants per al municipi i, a més a més, els usuaris de l’App també poden llegir els bans municipals. Un altra possibilitat que té Quatretonda en línia és que els veïns poden enviar les seues suggerències per a millorar el municipi i també té una secció de consulta on l’Ajuntament podrà llançar de manera senzilla i ràpida preguntes per saber l’opinió dels veïns. Però el servei més important que té l’aplicació és com a eina de gestió d’incidències, on els usuaris poden enviar tots aquells desperfectes i aspectes a millorar que observen en el municipi, com per exemple, si hi ha alguna farola fundida, algun banquet que està trencat o si en algun lloc s’acumula brutícia, per posar sols alguns exemples. L’aplicació emmagatzema i permet una gestió eficaç de totes les incidències que fan els veïns, podent optimitzar temps i recursos.

Aquesta App es suma al servei de whatsapp de l’Ajuntament que ja és tot un éxit amb més de 900 usuaris que reben el ban cada dia als seus mòbils.

La Regidora de Participació Ciutadana, Aina Benavent, ha esmentat que està molt contenta de l’acceptació que va tindre en el seu dia l’us del whatsapp per fer arribar els bans als veïns i la que està tenint l’aplicació Quatretonda en línia, que en poc més d’una setmana, ja porta més de 250 descàrregues i diveres incidències registrades que des de l’Ajuntament ja se’ls ha donat solució o està en procés. Per a Aina Benavent, l’App obri la porta a una nova forma de comunicació entre els veïns i l’Ajuntament de manera més ràpida i eficaç, acord a les necessitats actuals dels nostres veïns i les possibilitats que presenten les noves tecnologies per a facilitar-los solucions.

Des de la regidoria es té l’objectiu de completar la guia comercial del municipi, pel que es demana a tots aquells negocis, que no estiguen i que encara no ho hagen fet, que emplenen el formulari d’aquest enllaç: http://goo.gl/forms/1hQavvGYNe.

Vídeo promocional de Quatretonda en línia:

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)