Home » CAP »Futbol » Llegint actualment:

Quatretonda no tindrà equip de futbol

11/08/2014 CAP, Futbol 3 Comentaris

Aquesta setmana hem conegut la confirmació d’una dolenta noticia, que anava rumorejant-se durant els darrers dies. I és que Quatretonda es queda sense equip de futbol esta temporada després de 14 anys ininterromputs a la Segona Regional.
En reunió mantesa en la nit d’este darrer dilluns, la directiva encapçalada per Federico Alberola, i Luis Oltra, qui ha estat l’entrenador els últims anys, decidiren no inscriure l’equip per a la temporada 2014/2015.

Segons el president del Club, “la falta de jugadors, donat que alguns d’ells que l’any passat defensaren els colors d’este equip de la Vall d’Albaida, han hagut de desplaçar-se lluny de la població per estudis, i junt a que el consistori local, ha tancat l’aixeta d’ajudes a esta entitat, ha estat els factors determinants per a que Quatretonda no tinga futbol de regional esta propera temporada”.

El fet que tant sols contaven amb vora una dotzena de jugadors per a fer front el proper curs futbolístic, i que l’Ajuntament de Quatretonda, en les ordenances municipals deixava clar que per a rebre ajudes, els Clubs esportius havien de tindre Escola de Base (i este no és el cas del futbol), feia que els propis jugadors hagueren de costejar-se les fitxes. A més a més, al tenir un terreny de terra, dificultava el poder atraure jugadors de les poblacions veïnes.P1600379.JPG

“Aleshores hi havia que fer front als vora 6.000€ que aproximadament fan falta per a cobrir les despeses d’una temporada (fitxes, desplaçaments, arbitratges…), i la directiva s’ha vist obligada a prendre una decisió molt dura, ja que cap jugador cobra en este Club, i era difícil que els jugadors, a més a més hagueren de fer front a esta quantitat”, recalcava Federico Alberola.

Ara ja esta treballant-se per tal de començar desde els fonaments, potenciant una escola de futbol que puga il·lusionar els més joves de Quatretonda.

Font:

logoBE

Actualment hi ha "3 comentaris" en aquest article:

 1. David Bellver ha dit:

  Primer que res dir que em sembla mal que no es faça equip de futbol o escola, sobretot per a menuts.

  Ara be, també seria interessant saber durant els 14 anys d’existència del equip de futbol, quines quanties econòmiques ha rebut del Ajuntament, sumar-ho tot i fer-ho públic; per després comparar-les amb les subvencions o ajudes que s’han donat a altres clubs, entitats o associacions del poble, i poder comparar, perquè uns han rebut tant i altres menys.
  Tots tenen el mateix dret, no???? escoles de musica, com escoles de futbol, per exemple…

  • Moro caputxí ha dit:

   David tens raó. Ara, a mi el que més mal em sap, és que después de tots els anys que han passat, l’esforç de la gent i de les institucions i quan ja teniem un club de futbol consolidat, ara desapareixerà per culpa de la incompetencia de l’ajuntament este que tinguem.

 2. Juan Carlos Espí ha dit:

  A L´any que ve sera !!!!

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)