Home » CAP »Cultura »Locals »Totes les categories » Llegint actualment:

Molt bona acollida de la primera visita guiada del programa”Quatretonda. Entre la Serra i el Pla. Tot un món per descobrir”

29/03/2016 CAP, Cultura, Locals, Totes les categories Sense comentaris

Ahir, diumenge de Pasqua, va tindre lloc la primera visita guiada dins del programa “Quatretonda. Entre la Serra i el Pla. Tot un món per descobrir” amb una molt bona acollida ja que van participar veins de Quatretonda i d’altres pobles de la nostra comarca, però també d’altres llocs més allunyats com Carcaixent, Alberic o Elx, entre d’altres.

La visita que discorria per un dels paratges de la Serra més estimats pels quatretondins: l’Avenc i el Pinaret de l’Avenc es tractava d’una senda circular de dificultat baixa que es va poder fer amb xiquets amb molta facilitat. El guia de la mateixa, Gustavo Margarit, va fer una explicació detallada del Corral dels Alberola, del Pinaret de l’Avenc i de com diferenciar el Pi Redó i les seues pinyes d’altres com el Pi Blanc. A més a més, els visitatants van conèixer com es va accedir per primera vegada a l’interior de l’Avenc i tots els mites que han existit en Quatretonda al voltant d’aquesta.

El regidor de Cultura i Medi Ambient, Sergi Oltra, anima a veïns i visitants a assistir el 9 d’abril a la propera visita que estarà dedicada al poeta Estanislau Alberola, es tracta d’una ruta literària inclosa en el programa “Entre comarques” sobre la curiosa personalitat del poeta quatretondí.

Notícies relacionades:

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)